Onze vermelding op keurmerk.info

Voor 16:00 besteld

Morgen in huis

Gratis verzending

Vanaf € 25,-

Onze vermelding op keurmerk.info

Veilig betalen

Via iDeal of Bancontact / Mister Cash

Tot 60% korting

Op topmerken verf!

-Nederlandse kwaliteit

-Originele kleurpasta's 

Liquid Rubber Geotextiel

Liquid Rubber Geotextiel 150mmx25m is een elastisch doek voor het overbruggen van scheuren en naden in combinatie met Liquid Rubber HB S-200.

Geotextiel is een speciaal 360 graden geweven doek geschikt als toepassing van naad- en scheuroverbrugging bij gebruik van Liquid Rubber waterafdichtende coatings. Geotextiel heeft een goede opname van de coating waardoor het na uitharding één gewapende waterafdichtende laag vormt. Geotextiel kan volvlaks worden toegepast om sneller laagdikte op te bouwen en is ideaal bij handmatige applicaties. 

Liquid Rubber Geotextiel wordt gebruikt in combinatie met Liquid Rubber HB S-200 bij naad-, kier- en scheuroverbruggende toepassingen. Voor het afdichten en beschermen van vele materialen zoals beton, metaal, steen, hout, bitumen, zink, PVC, EPDM etc. Voor vloeren, wanden, muren, naden, voegen, doorvoeren en constructiedelen. Liquid Rubber Geotextiel is zeer geschikt voor binnen- en buiten toepassingen (badkamers, kelders, balkons, daken etc.) zoals dakgoten, douchegoten, buisdoorvoeren, kimnaden, dilatatievoegen, kozijnaansluitingen en maaivelddetails. Ook voor tuin-, vijver en zwembadbouw. 

Het Geotextiel kan worden aangebracht in de nog natte eerste laag Liquid rubber HB S-200. Moduleer het Geotextiel zodat er geen luchtbellen onder het Geotextiel zitten. Strijk het geheel af met een tweede laag Liquid Rubber HB S-200. De constructie is stofdroog na ca. 3 uur, maar het is belangrijk het complete droogproces in acht te nemen om beschadigingen te voorkomen. Afhankelijk van de laagdikte duurt dit 24-72 uur.

150mm x 25m

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Liquid Rubber Geotextiel

  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!

  • €9,10
  • Excl. BTW: €7,52

Beschikbare opties:

  (incl. BTW)

Direct mee bestellen