Onze vermelding op keurmerk.info

Voor 16:00 besteld

Morgen in huis

Gratis verzending

Vanaf € 25,-

Onze vermelding op keurmerk.info

Veilig betalen

Via iDeal of Bancontact / Mister Cash

Tot 60% korting

Op topmerken verf!

-Nederlandse kwaliteit

-Originele kleurpasta's 

Liquid Rubber Joint Filler

Liquid Rubber Joint Filler 310ml is een milieuvriendelijke universele watergedragen kitproduct.

Joint Filler is een elastomerische, gemodificeerde bitumenemulsie speciaal ontwikkelt om te kunnen worden aangebracht met een kitspuit. Joint Filler is een koud aan te brengen één component kit dat is ontworpen voor een breed scala aan toepassingen. De product technologie van Joint Filler biedt een oplosmiddelvrije, snel uithardende coating wat resulteert in en voegvulling met uitstekende sterkte, elasticiteit en hechting.

Joint Filler is een milieuvriendelijk product dat zowel binnen als buiten kan worden aangebracht zonder speciale beschermende middelen. Joint Filler kan gebruikt worden voor water-, luchtafdichting en bescherming tegen corrosie. De kit kan worden aangebracht op betonnen constructies, hout- en kunststof kozijnen, dakconstructies en vele andere ondergronden.

Joint Filler is een milieuvriendelijk alternatief op waterbasis voor oplosmiddelen gebaseerde beschermende water- en luchtafdichtende kitten. Na uitharding vormt het zicht tot een naadloze en blijvend flexibele voegvulling. Joint Filler is een één component product dat kan worden aangebracht met een kitspuit. Aangezien Joint Filler uithardt door verdamping, is een verwerkingstemperatuur van 15-20 graden aanbevolen. Joint Filler dient te worden aangebracht op een droog oppervlak, vrij van vuil, puin, olie of vet. Voor het aanbrengen de ondergrond goed ontvetten. Applicatie wordt afgeraden als regen wordt verwacht of in vochtige omgevingen. Normaal gesproken is de Joint Filler in enkele uren handdroog bij 20 graden en volledig uitgehard na 72 uur. De droogtijd is sterk afhankelijk van de laagdikte en kan variëren afhankelijk van de temperatuur en relatieve luchtvochtigheid. 

Belangrijk: in het geval van het aanbrengen van een grote hoeveelheid voegvulling dient het in meerdere malen te worden aangebracht. Joint Filler kan tot 25% inklinken. Opnieuw goed ontvetten alvorens de volgende laag wordt aangebracht. 

Voor meer informatie zie technische specificaties. 

Waterdicht en luchtdicht

Sterk, naadloos en volledig hechtend aan het oppervlak

Toepasbaar op licht vochtige ondergronden

Effectief voor waterwering

UV- en zuurbestendig

Duurzaam

Ongevoelig voor temperatuurwisselingen (-40 tot 160 graden)

Op waterbasis

Milieuvriendelijk en vrij van toxische stoffen oplosmiddelen

Overschilderbaar

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Liquid Rubber Joint Filler

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Download technische specificaties: click to download pdf

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!

  • €15,95
  • Excl. BTW: €13,18

Beschikbare opties:

  (incl. BTW)

Direct mee bestellen