Menu
Winkelwagen

Verfpoint | Bedrijfskleding & Werkkleding

Blaklader Workwear

Verfpoint is officieel dealer van Blaklader werkkleding. 

Blaklader is een duurzaam merk, klimaatemissies en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen zijn een belangrijk onderwerp voor producenten. Blaklader neemt hiervoor verantwoordelijkheid door de productie elke dag iets duurzamer te maken. Blaklader heeft de stap gezet om een groot deel van hun productie met hernieuwbare energie aan te drijven en werkt constant aan nieuwe, klimaat efficiëntere logistieke oplossingen.

Blaklader wilt met elk kledingstuk het verschil maken. Het dragen van Blaklader moet een standpunt zijn voor kwaliteit, functionaliteit, goed design, duurzaamheid en maatschappelijke ontwikkeling. Dat ligt in de lijn van de tradities en waarden van Blaklader.

De gehele collectie werkkleding is dol op vieze werkplaatsen, modderige bouwwerven, lasspetters of vonken van slijpstenen. Koude winterdagen, regen of snijdende wind zijn ook geen probleem. De kleding van Blaklader is ontworpen om uw te beschermen tijdens uw werk, in alle omstandigheden.

 

Workman bedrijfskleding

Verfpoint is officieel dealer van Workman werkkleding. 

Workman onderscheidt zich door met passie comfortabele en allround werkkleding te vervaardigen en dit te koppelen aan het leveren van hoge kwaliteit. De collectie van Workman is overzichtelijk en breed inzetbaar, en zorgt voor onderscheidende kleding in vertrouwde kwaliteit.

Verfpoint levert ook bedrijfskleding aan bedrijven. 

 

Bedrukken bedrijfskleding

Uw logo op bedrijfskleding of werkkleding laten bedrukken?

Dan bent u bij Verfpoint aan het juiste adres!

Transfers leveren wij in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van uw budget en uw wens kunnen wij vrijwel alle kledingstukken voorzien van een transfer.

De transfers die wij gebruiken kenmerken zich door de grote lijnscherpte en heldere kleuren. Daarnaast zijn de transfers ook milieuvriendelijk volgens de hoogste norm.

 

Offerte aanvragen? Stuur een e-mail naar info@verfpoint.nl 

 

Cookie melding
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.