Menu
Winkelwagen

Blog RSS Feed

10 Sep De kleur van het jaar 2020!
ryanne 0 2035
De kleur van het jaar 2020 is: Tranquil Dawn. Wat maakt ons menselijk? Het wereldwijde trendonderzoek ColourFutures van AkzoNobel toont dat we zoeken naar het antwoord op deze vraag. Alledaagse zaken worden opnieuw bekeken en de horizon wordt ver..
26 Aug Tips en tricks voor het verven van je keukenwanden
ryanne 0 1158
Tips en tricks voor het verven van je keukenwanden Een verflaag doet wonderen  De keuken af en toe een nieuw, fris kleurtje geven kan geen kwaad. Zeker niet als de keuken al wat ouder of eigenlijk gedateerd is. Door het verven van de keukenwanden zo..
14 May Vernieuwd! Sikkens Rubbol XD High Gloss
ryanne 0 1382
Vernieuwde Sikkens Rubbol XD High Gloss   Sinds april 2019 is de Sikkens Rubbol XD High Gloss vernieuwd. Rubbol XD High Gloss is bij vakschilders al jaren de topper van Sikkens. De vernieuwde Rubbol XD High Gloss is nog makkelijker te verwerken, h..
16 Jan Staalmeester Kwasten
ryanne 0 1574
Staalmeester kwasten – ambachtelijke kwaliteit voor de vakman! De kwast, het traditionele vak gereedschap van een schilder. Staalmeester ontwikkelt naast de bekende Chinese varkenshaar kwasten, een universele kwast voor zowel watergedragen producten..
05 Nov Sikkens Alphacryl Pure Mat SF - Beste muurverf uit de test!
ryanne 0 2501
Beste muurverf uit de test!   Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is door de consumentenbond uitgeroepen tot '' Beste uit de test'', met een score van 8,7. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een matte muurverf met een mooi en duurzaam eindresultaat. Krijg..
16 Jan Afplaktape, welke heb je nodig?
ryanne 1 7026
Alles over afplaktape Afplaktape is er in vele verschillende soorten en maten. In deze blog zullen wij alles vertellen over de verschillende soorten afplaktapes, welke tape je voor welke ondergrond en klus kunt gebruiken en de voor- en nadelen van v..
31 May Houtwerk buiten schilderen? Tips!
ryanne 0 2006
Hoe schilder ik houtwerk buiten? Verfpoint geeft je wat handige tips, zodat je zelf aan de slag kunt!   Stappenplan:   1. Ondergrond reinigen en schuren - Reinig het houtwerk grondig met Relius Power Clean en droog het houtwerk hierna goed af me..
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
Cookie melding
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.