Menu
Winkelwagen

Blog RSS Feed

12 Sep De Kleur van het Jaar 2024!
Verfpoint 0 3616
De Kleur van het Jaar 2024!Sweet Embrace zorgt voor een positieve en energieke sfeer in jouw woonkamer. De kleur creëert de perfecte basis voor jouw huis. Dit jaar komt Akzonobel voor de 21e keer wereldwijd met de Kleur van het Jaar. Ieder jaar werke..
04 Nov Welke muurverfroller heb je nodig?
Verfpoint 0 3299
Welke muurverfroller heb je nodig?De kwaliteit van een muurverfroller is belangrijk om te zorgen voor een goed eindresultaat. Wij hebben een ruim assortiment aan kwaliteitsvolle muurverfrollers. Soms is het lastig om te kiezen welke muurverfroller vo..
13 Sep De Kleur van het Jaar 2023!
Verfpoint 0 3873
De Kleur van het Jaar 2023!Wild Wonder is een positieve, natuurlijke geeltoon die ons verbindt met buiten en ons in huis beter kan laten voelen. Dit jaar komt Akzonobel voor de 20e keer wereldwijd met de Kleur van het Jaar. Ieder jaar werken de kleur..
22 Jun Waarom zijn goede werkschoenen en werkkleding belangrijk?
Verfpoint 0 3013
Waarom zijn goede werkschoenen en werkkleding belangrijk? De bekendste merken onder de werkkleding zijn Blåkläder en Workman. Beide merken zijn terug te vinden in ons assortiment. Voor vele branches bieden wij werkkleding en werkschoenen aan. De juis..
23 May Blanke lakken voor buiten
Verfpoint 0 3132
Blanke lakken voor buiten Op zoek naar een goede blanke lak voor buiten? Dan ben je bij Verfpoint aan het juiste adres voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers. Verfpoint heeft een ruim assortiment aan hoogwaardige blanke lakken, van o...
08 Apr Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat
Verfpoint 0 2796
Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat Er is een vernieuwde versie van de Sikkens Rubbol BL Magura op de markt namelijk de Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat. De vernieuwde Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat is namelijk extreem krasvast en huidvetbestendig. Het product..
08 Apr Buiten schilderen, doe je zo!
Verfpoint 1 2552
Buiten schilderen doe je zo! Het wordt weer beter weer om buiten te gaan schilderen. In deze blog vertellen we je alles over buiten schilderen. Welke stappen je allemaal moet doorlopen om goed te werk te gaan. Van schoonmaken tot aan aflakken en alle..
15 Mar Viltroller of schuimroller?
Verfpoint 0 7113
Viltroller of schuimroller? Het mooie weer is in aantocht, dus wordt het tijd om buiten aan de slag te gaan! Als het gaat om verfrollers zal je voorafgaand aan een klus vaak de keuze hebben tussen een viltroller of een schuimroller. Waar je ook naar..
30 Sep Keukenmuur beschermen
Verfpoint 0 7106
Keukenmuur beschermen Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een mooie strak gestucte achterwand in de keuken i.p.v. een traditionele tegelwand. Maar, hoe bescherm je een gestucte achterwand tegen spetters? Hardnekkige vlekken en spetters trekke..
16 Sep De kleur van het jaar 2022!
Verfpoint 0 3980
Bright Skies is een luchtige, lichtblauwe tint en brengt een frisse wind in elk huis. Ieder jaar werken de kleurspecialisten van Flexa samen met design experts wereldwijd om een beeld te krijgen van de aankomende trends. Het thema voor de Flexa kleur..
23 Aug Siliconenbesmetting oplossen
Verfpoint 1 5166
Een veel voorkomend probleem bij niet alleen doe-het-zelvers maar ook bij de professionele schilders: siliconenbesmetting. Siliconenbesmetting zijn ook wel kratertjes welke visogen worden genoemd. Bij het aanbrengen van de verf krijg je kratertjes in..
14 Jul De verflucht verwijderen
1 10507
Aan het schilderen en heb je last van de verflucht? Lees hieronder tips voor het verwijderen van de verflucht. Alle soorten verf hebben een bepaalde geur, maar meestal veroorzaakt terpentine verf  die typische vieze verflucht. Beter voorkomen dan gen..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 29
Cookie melding
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.