Menu
Winkelwagen

Blog RSS Feed

13 Nov Trae Lyx Trappenlak de optimale bescherming!
0 802
Trap lakken en afwerken met Trae LyxHoe lak je een houten trap?Een trap wordt zwaar belast en hierdoor wordt de trap snel beschadigd. Benieuwd hoe je professioneel een trap behandeld en beschermd? Hieronder vind je een uitleg hoe je een houten trap i..
22 Oct Bepaal de juiste maat met de Blåkläder-maattabel
0 1027
Zo bepaal je jouw maat!Weet je niet exact welke maat je moet hebben voor de Blåkläder werkkleding of regenkleding? Lees hier alles over het opmeten van de juiste maat en check je maten in de maattabel. Controleer de beschikbare maten voor elk kleding..
20 Oct Nieuwe collectie Blåkläder regenkleding
ryanne 0 957
Versla de regen met Blåkläder regenkleding!Herfstachtig weer, regen en wind... In de maand oktober ontkom je er niet aan! Heb jij al goede wind- en waterdichte regenkleding? Check de nieuwe collectie Blåkläder regenkleding en versla de regen! De rege..
01 Oct Brave Ground is de kleur van 2021!
ryanne 0 2218
Brave Ground is een warme, natuurlijke en neutrale kleurIeder jaar werken de kleurspecialisten van Flexa samen met design experts wereldwijd om een beeld te krijgen van de aankomende trends. Het overkoepelende thema voor 2021 is ‘The courage to embra..
10 Sep De kleur van het jaar 2020!
ryanne 0 8743
De kleur van het jaar 2020 is: Tranquil Dawn. Wat maakt ons menselijk? Het wereldwijde trendonderzoek ColourFutures van AkzoNobel toont dat we zoeken naar het antwoord op deze vraag. Alledaagse zaken worden opnieuw bekeken en de horizon wordt verbr..
26 Aug Tips en tricks voor het verven van je keukenwanden
ryanne 0 2741
Tips en tricks voor het verven van je keukenwanden Een verflaag doet wonderen  De keuken af en toe een nieuw, fris kleurtje geven kan geen kwaad. Zeker niet als de keuken al wat ouder of eigenlijk gedateerd is. Door het verven van de keukenwanden zo..
14 May Vernieuwd! Sikkens Rubbol XD High Gloss
ryanne 0 3007
Vernieuwde Sikkens Rubbol XD High Gloss Sinds april 2019 is de Sikkens Rubbol XD High Gloss vernieuwd. Rubbol XD High Gloss is bij vakschilders al jaren de topper van Sikkens. De vernieuwde Rubbol XD High Gloss is nog makkelijker te verwerken, hier..
16 Jan Staalmeester Kwasten
ryanne 0 3135
Staalmeester kwasten – ambachtelijke kwaliteit voor de vakman! De kwast, het traditionele vak gereedschap van een schilder. Staalmeester ontwikkelt naast de bekende Chinese varkenshaar kwasten, een universele kwast voor zowel watergedragen producten..
05 Nov Sikkens Alphacryl Pure Mat SF - Beste muurverf uit de test!
ryanne 0 4313
Beste muurverf uit de test! Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is door de consumentenbond uitgeroepen tot ''Beste uit de test'', met een score van 8,7. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een matte muurverf met een mooi en duurzaam eindresultaat. Krijgt ee..
16 Jan Afplaktape, welke heb je nodig?
ryanne 1 9460
Alles over afplaktape Afplaktape is er in vele verschillende soorten en maten. In deze blog zullen wij alles vertellen over de verschillende soorten afplaktapes, welke tape je voor welke ondergrond en klus kunt gebruiken en de voor- en nadelen van v..
31 May Houtwerk buiten schilderen? Tips!
ryanne 0 4143
Hoe schilder ik houtwerk buiten? Verfpoint geeft je wat handige tips, zodat je zelf aan de slag kunt! Stappenplan:1. Ondergrond reinigen en schurenReinig het houtwerk grondig met Relius Power Clean en droog het houtwerk hierna goed af met een doek...
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11
Cookie melding
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.