Groene aanslag of mos verwijderen met Biomos


Biomos is een uiterst doeltreffend middel om op een vriendelijke manier groene aanslag van iedere ondergrond moeiteloos aan te pakken. Bestel hier de professionele reiniging Biomos en verwijder eenvoudig groene aanslag. 

Het professionele product van Biomos is uitermate geschikt om zonder gebruikt van een hoge drukspuit of schrobber groene aanslag te verwijderen. Het product kan op bijna iedere ondergrond gebruikt worden. Of het nu over je terras, stoep, balkon, muur of schutting gaat, Biomos pakt de vervuiling aan. Biomos dood de bacteriën die de groene aanslag vormen en zorgt ervoor dat deze voorlopig niet meer terugkomen. 

Groene aanslag of mos op alle denkbare materialen verwijderen, zoals: steen, hout, riet, kunststof, staal, brons, natuursteen, glas, zink, koper, aluminium en folie. 

De werkwijze is eenvoudig: 

1. Verdun Biomos met water (gemiddeld 0,5 liter Biomos op 20 liter water), indien de ondergrond erg vervuild is dan is de verhouding 1 liter Biomos op 10 liter water
2. Vervolgens aanbrengen met een gieter of (rug)nevelspuit
3. Meer is niet nodig! Na enkele dagen is de groene aanslag voor een lange periode verdwenen. Zonder hogedrukspuit, zonder borstelen, zonder boenen en schrobben, zonder krassen, zonder naspoelen én zonder gevaar voor beplating. 

Met Biomos verwijder je vanaf nu moeiteloos en voor lange tijd aanslag!

    

Voordelen van Biomos

- Biomos is in zijn verdunde vorm niet agressief voor de ondergrond
- Biomos impregneert en laat een laag achter welke niet zichtbaar is
- Biomos werkt tot één jaar lang
- Biomos werkt door gemakkelijke toepassing en preventieve werking zeer arbeidsbesparend

Groene aanslag aanpakken? Bestel hier Biomos in 10 liter of 1 liter variant en verwijder de aanslag moeiteloos!