Menu
Winkelwagen

Meer over onze service

Klantenservice bereikbaarheid
Telefoon: 0251-251376
E-mail: info@verfpoint.nl
Live chat

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00–17.00 uur.


Informatie over Betalen
Informatie over Verzenden & Bezorgen
Informatie over Retourneren
Meest gestelde vragen

 

Klachten
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: info@verfpoint.nl. Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantworoden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dat staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Cookie melding
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.