Brave Ground is een warme, natuurlijke en neutrale kleur


Ieder jaar werken de kleurspecialisten van Flexa samen met design experts wereldwijd om een beeld te krijgen van de aankomende trends. Het overkoepelende thema voor 2021 is ‘The courage to embrace change’, de moed om verandering te omarmen.

Wat is de kleur van het jaar 2021?

De tint van 2021 is Brave Ground: een volle evenwichtige kleur die meebuigt qua toon afhankelijk van het moment van de dag, waar het is gebruikt en waarmee het is gecombineerd. Het is een kleur die als basis gebruikt kan worden voor ontelbare kleurschema’s voor het interieur.

Laat je inspireren met de 4 verschillende kleurcombinaties

Brave Ground is een kleur die andere kleuren laat stralen, en het vormt de basis voor inspirerende interieurschema’s. Rondom de kleur zijn er 4 gebruiksvriendelijke paletten ontwikkelt met de kleuren rood en roze, geel, natuurlijk blauw en groen. Ieder palet brengt een fris, nieuw perspectief in woonruimtes. Maak gebruik van een van de volgende kleurfamilies en creëer een omgeving die precies bij je past:

 

1.       Expressive Palet
Combineer de kleur van het jaar 2021 met fel roze en rood van het Expressive palet. Deze kleuren zien er geweldig uit met moderne meubels, grafische patronen en lichte vloeren.

2.       Trust Palet
Klei, truf, krijt en leem; dit zijn de aardse tonen van het ‘Trust Palet’.  Zachte, neutrale grijs- en bruintinten gaan perfect samen en zorgen voor een positieve en evenwichtige sfeer.

3.       Timeless Palet
Creëer een rustige, informele omgeving met Brave Ground en de Timeless kleuren. Dit palet vormt een stevige basis voor elk interieur, traditioneel of modern, en past goed bij ambachtelijke kunst en natuurlijke materialen.

4.       Earth Palet 
De blauwe, groene en bruine tinten uit het ‘Earth Palet’ weerspiegelen de kleuren van de natuur. Deze tinten passen goed bij natuurlijk hout, vintage meubels, elegant keramiek en kamerplanten.

 

Haal de kleur van het jaar 2021 in huis!

Bestel de kleur van 2021 eenvoudig via de website van Verfpoint. Schilder jouw woning met de kleur Brave Ground  en creëer een natuurlijke en mooie omgeving. Heb je vragen over de kleur, hoe je de kleur mooi combineert of welke kasten en rollers je het beste kan gebruiken? Vraag het aan ons telefonisch via 0251-251376 of per e-mail via info@verfpoint.nl

 

Tip: Check hier de kleur van het jaar 2020 en ga voor een lichte groengrijze tint met een blauwe ondertoon.