Versla de regen met Blåkläder regenkleding!

Herfstachtig weer, regen en wind... In de maand oktober ontkom je er niet aan! Heb jij al goede wind- en waterdichte regenkleding? Check de nieuwe collectie Blåkläder regenkleding en versla de regen! De regenkleding is onderverdeeld in Level 1, Level 2 en Level 3.

Wat is het verschil per level?
Elk level heeft dezelfde pasvorm en functie, maar met verschillende jaslengtes en (met of zonder) High Vis detail. De gehele collectie heeft gelaste naden en is perfect voor bouwvakkers, hoveniers, wegenbouwers, vissers en iedereen die buiten werkt!

Level 1 - voor zware omstandigheden
De Level 1 regen kleding bestaat uit soepele en lichtgewicht stof voor diegenen die veel bewegen en de kleding snel en gemakkelijk moeten kunnen aan- en uittrekken. De jassen beschikken over slimme functies, zoals afneembare capuchon, toegankelijke zakken en stormsluiting tegen de regen. De regenbroeken hebben een elastiek en een trekkoord in de taille. De broek trek je gemakkelijk aan en uit door de verstelbare broekspijpen.

Level 2 - voor zwaardere omstandigheden
Moet jij in sterke en duurzame kleding werken? Kies voor de Level 2 regenkleding! De eigenschappen op dit level zijn uitgebreid met ventilerende stoffen en de jassen hebben een afneembare capuchon en neopreen polsbandje die lichaamswarmte behoudt, zelfs wanneer je nat geregend bent. De regenbroek heeft afneembare bretels en praktische zakken. De perfecte pasvorm met een elastische tailleband en verstelbare broekspijpen. 

Level 3 - voor de zwaarste omstandigheden
Kies voor Level 3 regenkleding als je extreem duurzame materialen nodigt hebt bij het uitvoeren van taken in uitdagende omgevingen. De jas in Level 3 heeft dezelfde functies als Level 2 - voorzien van goed ventilerende materialen, afneembare capuchon en neopreen polsbandje die lichaamswarmte behoudt. De High Vis bretelregenbroek is gemaakt van extreem duurzaam materiaal met gelaste naden en verstelbare manchetten, taille en broekspijpen


Heb jij interesse in de sterke wind- en waterdichte regenkleding van Blåkläder? Bekijk de gehele collectie hier en ga ondanks het herfstachtige weer goed en beschermd aan het werk!