Staalmeester kwasten – ambachtelijke kwaliteit voor de vakman!

De kwast, het traditionele vak gereedschap van een schilder. Staalmeester ontwikkelt naast de bekende Chinese varkenshaar kwasten, een universele kwast voor zowel watergedragen producten als oplosmiddelhoudende producten. Deze Staalmeester kwasten met speciale polyestermix zijn zeer prettig in gebruik en gaan bij de juiste verzorging lang mee. Vooral de juiste combinatie van hoogwaardig synthetisch haar met de beste kwaliteit Chinees varkenshaar zorgt voor een optimale verwerking van de nieuwe generatie VOC lakken.

Staalmeester heeft professionele kwasten voor de meest voorkomende verfsoorten:

  • Varkenshaar kwasten voor traditionele oplosmiddelhoudende / synthetische verf
  • Kwasten met een ideale mix van polyester- en varkenshaar ontwikkeld voor watergedragen verf
  • 100% synthetische kwasten, de nieuwe Pro-Hybrid serie. De allround kwast voor watergedragen en synthetische verf.
     

Patentpuntkwasten
De patentpuntkwast is de meest gebruikte kwast van een schilder. De Staalmeester patentpuntkwasten zijn vervaardigd van uitsluitend hoogwaardige materialen en reeds bol gezet voor het besnijden en het precisiewerk op kleinere oppervlakken zoals kozijnen en profielen.

Staalmeester Patentpuntkwast


Besnijpuntkwasten
De besnijpunt kwast is van origine een Belgische/Franse kwast. De besnijpunt kwast is in een punt geschoren zodat men direct probleemlos kan besnijden. Met deze 2-in-1 besnijpuntkwast schildert u niet alleen het fijne werk bij kozijnen en profielen, maar pakt u ook de grotere oppervlakken moeiteloos mee.

Staalmeester Besnijpuntkwast


Gebogen penselen

De gebogen penselen zijn uitermate geschikt om op moeilijk bereikbare plaatsen te schilderen zoals bovenramen en hoeken. Ook voor fijn schilderwerk langs scharnieren, sponningen en onderkanten van deuren. De gebogen penselen kunnen veel verf opnemen omdat de haren dicht op elkaar zitten.

Staalmeester Gebogen Penseel

Bekijk hier ons volledige Staalmeester kwasten assortiment.

Verfpoint is officieel dealer van Staalmeester kwasten. Heeft u een vraag over een product van Staalmeester? Neem contact met ons op via de chat op de webshop, telefonisch: 0251-251376 of per e-mail: info@verfpoint.nl