Vernieuwde Sikkens Rubbol XD High Gloss

Sinds april 2019 is de Sikkens Rubbol XD High Gloss vernieuwd. Rubbol XD High Gloss is bij vakschilders al jaren de topper van Sikkens.

De vernieuwde Rubbol XD High Gloss is nog makkelijker te verwerken, hierdoor is het product geschikt voor vakschilders en doe-het-zelvers. De hoogglans lak heeft een betere doorharding waardoor de verf geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud. Rubbol XD High Gloss is nu verwerkbaar tussen de 0 en 30 graden.

De belangrijkste voordelen van de Rubbol XD High Gloss:

  • Extreem hoge duurzaamheid
  • Uitstekende weervastheid
  • Bewezen UV-bescherming
  • Optimaal glans- en kleurbehoud

Sikkens geeft 10 jaar garantie tegen schadelijke invloeden van UV-straling en weersinvloeden. Rubbol XD High Gloss is hierdoor tot 30% duurzamer dan andere A-merken.

Verfpoint is gecertificeerd Online Sikkens Specialist, met de originele Sikkens mengmachine kunnen wij de Rubbol XD High Gloss in iedere gewenste kleur mengen.

Heb je ook grondverf nodig voor de Rubbol XD High Gloss? Wij adviseren de Rubbol Primer of de Rubbol Primer Extra. Rubbol Primer Extra is goed vullend en heeft zijdeglanzende eigenschappen, hierdoor heeft de Rubbol XD High Gloss altijd een mooier glans resultaat.

Verfpoint is gecertificeerd Online Sikkens Specialist. Heeft u een vraag over een product van Sikkens? Neem contact met ons op via de chat op de webshop, telefonisch: 0251-251376 of per e-mail: info@verfpoint.nl